Nå samler vi alle aktiviteter på Tromøy på et nettsted!

Velkommen til ny hjemmeside for Tromøy Frivilligsentral!

Det har blitt etterlyst ett sted der alle aktiviteter på Tromøya er samlet. Et oppslagsverk for Tromøyfolk og tilreisende, og helst et «tromøyapp». Arendal ønsker å være et attraktivt sted for tilflyttere, og Tromøya er det oppvekstområdet som satser størst på utbygging fremover. Det har også vært generasjonsskifter flere steder på øya, og flere søker informasjon om hva som finnes av aktiviteter.

Nå er hjemmesiden her med kalender for de faste aktivitetene som tilbys av lag og foreninger på øya. I tillegg har vi en interaktiv kalender der foreldremøter, skoleavslutninger, basarer, arrangementer osv blir oppdatert. Det har vært et ønske at ikke arrangementer skal krasje med hverandre, og at ikke gode tiltak skal konkurrere. NÅ kan alle bruke kalenderen for enkelt å se at ikke arrangementer kommer i konflikt.

 

Det har blitt etterlyst ett sted der alle aktiviteter på Tromøya er samlet. Et oppslagsverk for Tromøyfolk og tilreisende, og helst et «tromøyapp». Arendal ønsker å være et attraktivt sted for tilflyttere, og Tromøya er det oppvekstområdet som satser størst på utbygging fremover. Det har også vært generasjonsskifter flere steder på øya, og flere søker informasjon om hva som finnes av aktiviteter.

Nå er hjemmesiden her med kalender for de faste aktivitetene som tilbys av lag og foreninger på øya. I tillegg har vi en interaktiv kalender der foreldremøter, skoleavslutninger, basarer, arrangementer osv blir oppdatert. Det har vært et ønske at ikke arrangementer skal krasje med hverandre, og at ikke gode tiltak skal konkurrere. NÅ kan alle bruke kalenderen for enkelt å se at ikke arrangementer kommer i konflikt.

 

 

TROMØY er et prosjekt hvor Tromøy Fritidsklubb, Tromøy Fritidsforum, Tromøy Frivilligsentral, Rolighetens skole, Sandnes skole, samt lokale bedrifter og lag og organisasjoner har gått sammen om å skape samhandling.