Presentasjon av styremedlemmene i Tromøy Frivilligsentral

Renate Rosvold

Renate bor på Kongshavn sammen med sin samboer, og deres tre gutter i alderen 2, 12 og 15 år + Miko, en Shetland Sheepdog som er 4 år. I arbeidslivet har hun vært innom blant annet prosjektledelse, kundeservice og salg, men arbeider for tiden som lønnsmedarbeider. På fritiden trives hun med hagearbeid, og er veldig engasjert i Arendal og Omegn Hundeklubb, med tilholdssted på Hove – hvor hun er aktiv i agility-miljøet. Hun har også vært med i styret i Kongshavn Velforening i flere år og er det fortsatt.

Hun gleder seg til å være med å bidra med det flotte arbeidet som Tromøy Frivillighetssentral gjør for beboerne på Tromøy.

Per Christian Bekkevik

Per Christian flyttet til Tromøya i 2002 og har bodd her siden sammen med familien. Kona heter Gunn og jobber i Fabakken barnehage. De har tre barn i alderen 18, 21 og 23, som har vært/er aktive innen håndball og fotball. Per Christian bidrar gjerne med å skape noe positivt på øya. Han har tidligere vært mye på jobbreiser, men håper nå på litt mer tid hjemme på øya etter å ha startet som HMS & Kvalitetsleder i lokal bedrift (Kristiansand)

Torgunn Myklebust

Torgunn er både mor og bestemor på øya. Hun jobber deltid i Arendal kommune. På fritiden holder hun stort sett på med diverse søm og andre hobbyaktiviteter. Torgunn har tidligere hatt sykurs i regi av frivilligsentralen og, når koronaen tillater det igjen, på Det Urbane Grendehuset, Munkehaugen

Hun er opptatt av god kollektivtransport, og aktiviteter for barn og unge på øya. 

Helen Forså Lien

Helene er gift og har to barn på 12 og 10 år. Hun er utdannet siviløkonom og jobber med økonomitjenester som leder for Azets kontor i Arendal. Hun flyttet til Tromøy for tre år siden, fordi de ville etablere seg i nærheten av hennes manns familie. Hun er aktiv i håndball både som spiller og trener for Trauma gutter 10 år. Hun er opptatt av at barn og unge skal ha en god skole og en aktiv hverdag, og et inkluderende fritidstilbud. 

Tina Schoolmeester

Tina kommer fra Belgia, men har bodd lengre utenfra Belgia enn i Belgia. Etter 11 år i Barcelona og et år i New York, havnet hun på Tromøy da hun fikk jobb på GRID-Arendal for 14 år siden. Hun er mamma til 3 barn ((Finn (13), Mar (11) og Storm (8)) som alle er født i Arendal. Hun bor på Kongshavn og elsker «sunshine» øya vår hver dag litt mer, tror jeg. Tromøy har alt man trenger og stadig litt mer, som gjør det verdt å bo her. Jeg vil veldig gjerne bidra til å utvikle øylivet enda bedre og enda mer bærekraftig. På jobb er jeg veldig opptatt med klima og miljø og bærekraftsmålene både globalt og lokalt. Det er akkurat dette jeg mener jeg kan bidra med inn til frivilligsentralens arbeid: de små valgene i hverdagene som veldig ofte kan bidra til en mer bærekraftig og tolerant verden. 

Hun ønsker derfor å kunne spre litt av sin kunnskap, og jobbe sammen og bidra til at unge, og ikke så unge, finner det som trengs på øya, for så å finne glede samme, og samtidig gjøre det på en måte som ikke gir mer press til den herlige naturen her på Tromøy.

Thore K. Karlsen 

Thore er for tiden pensjonist, gartner og politiker i Arendal bystyre. Han er valgt inn for Hovelista. I sitt yrkesaktive liv var han samfunnsforsker med fartstid fra Tyske universiteter, Fafo og Agderforskning.

Karlsen er bosatt på Rægevig hvor han også er født og oppvokst. Erfaring fra frivillig arbeid omfatter bl. a. Rægevig Kristelige Ungdomsforening, Unge Venstre, stiftelsen av Tromøy SF, og arbeid for de Grønne i Tyskland.   

Thore er foreslått av bystyret inn i Tromøy frivilligsentrals styre, som kommunens representant.

Vibeke Hasselø

Vibeke bor på Høyåshei sammen med sin mann og yngste datter på 18 år. Flyttet til Tromøya i 2008, og trives godt her på øya. Hun har arbeidserfaring fra jobb innen psykiatrien, demensomsorg og de siste 12 årene fra arbeidsinkludering. 

På fritiden liker hun å være i aktivitet både med turer i fjellet og båtturer. Tidligere vært aktiv innen fotball både som spiller i ulike klubber, og vært trener for jentefotball og styremedlem i Trauma. 

Hun er opptatt av at alle skal få en mulighet og oppleve seg inkludert i samfunnet, og at frivilligheten tilrettelegger for stor bredde i sitt tilbud. Det er samtidig viktig i dagens situasjon å gi barn og unge et godt og trygt tilbud som gir rom for mestring og utvikling.

Liv Evelyn Lindal

Liv har bodd på Knekken ved Brattekleiv siden 1993. Gift med Lars Ole, 2 barn (21 og 24) som er borteboende studenter. Stilling som kontorleder hos Stærk & Co i Arendal. 

Jeg har vært aktiv der barna har hatt sine interesser. I barnehage og skole, miniklubben, Trauma og ikke minst ulike verv i Tromøy Skolemusikkorps over flere år.

Har i dag verv i Kirkens Bymisjon, Tromøy Gospel og Frivilligsentralen. Utenom det er jeg ivrig deltaker på FFS treninger på Hove, graver i hagen og trives på tur. 

Frivillig arbeid gir meg mulighet til å følge med i alt det positive som skjer på øya og jeg får gleden av å være med å bidra. En ekstra bonus som følger frivillig arbeid er alle de positive og trivelige menneskene jeg møter.