Minising Tromøy

 

Minising Tromøy (en KFUK-KFUM-gruppe) har aktiviteter for jenter og gutter fra 1. – 7. klasse. I tillegg et familieopplegg for barn under skolealder. Basen vår er Tromøy Menighetshus hvor det er klubb og kor. I tillegg har vi friluftslivgruppe, “Skogvoktere”, med egen leir- og møteplass på Lofstad på Tromøya.

 

Baluba – kor

Baluba er Minisings-tilbud til barn under skolealder, i følge med voksne. Vi øver samtidig som de minste i Minising øver, annenhver torsdag fra 17.30 til 18.30. Første halvtimen består av sang- og musikklek. Siste halvtimen spiser vi kveldsmat sammen.

 

Minising og Tweensing – kor

Minising er et kjempeflott kor for deg som går i 1. – 7.klasse. Vi øver annen hver torsdag i Tromøy Menighetshus. 1. til 3.-klasse øver fra 17.30 til 18.30 (Minising) og 4. til 7.-klasse (Tweensing) øver fra 18.30 til 19.30. Flere ganger i året holder vi konserter, opptrer på gudstjenester og andre steder. Vi har mange voksne ledere, og vi har dirigent og eget “foreldreband”.

 

Klubb

Klubbkveldene (for 1. – 4.-klasse) er annenhver torsdag fra 17.30 til 19.00 – inne i menighetshuset eller ute på tur. På klubbkveldene har vi forskjellige lek- og formingsaktiviteter. Vi er også mye ute i skogen eller aker når det er snø.

 

Skogvoktere

Friluftsgruppa (for 5. – 7. -klasse) er (nesten) alltid ute – enten i Skogvokterleiren i skogen på Lofstad midt på Tromøya eller på tur.

Skogvokterleiren har bygget store gapahuker rundt en god bålplass. Der har vi leirmøtene våre annenhver torsdag (på Minisings klubb-torsdager). Hver høst og vår drar vi på overnattingstur til leiren. I tillegg reiser vi også på andre overnattingsturer – ute i telt eller lavvo.

 

Se hjemmesiden for mer info.